En katt bland anteckningarna

Det går inte, bara att erkänna. Efter att ha skickat iväg båda barnen på kulturskolans läger tänkte jag att det skulle vara en bra idé att sitta hemma och skriva. Lugn och ro. Fridfullt. Ingen som pockar på uppmärksamhet. Tänkte inte på katten. Efter att ha klivit runt en stund på skrivbordet och först lagt sig på musen har han nu funnit sig tillrätta ovanpå mina anteckningar. Och vem kan flytta på en spinnande katt?

 

Får väl skriva något som inte kräver anteckningar så länge.

 

Funderar på när alliansen ska genomskådas. Det enda de egentligen är överens om är att de ogillar socialdemokrater och vart de ska åka. Det är ett ständigt resande tillsammans, men vad är budskapet? Att de vill regera, men vad vill de använda regerandet till? Lägre löner för vanligt folk och vad mer? De är inte överens om miljöpolitiken, inte om familjepolitiken, inte om skolpolitiken. Arbetsrätten? Jo kanske, jag tror inte på moderaterna när de påstår att de inte vill försämra arbetsrätten. Deras ”nya” linje är bara piruetter för att de sedan ska kunna säga att de var tvungna att ge med sig för centern och de andra och krascha tryggheten. Och tvinga ner lönerna.


Kommentarer
Postat av: Enn Kokk

Om alliansen färdas med båt, kommer den att gå på mittenpolitikens grund.

Postat av: Anna-Karin

Det förklarar varför de hittills valt tåg och buss!

2006-08-13 @ 19:10:54
Postat av: Anna-Karin

Efter att ha sovit på saken är det bara att konstatera att tågtransporten ökar risken för att alliansen ska spåra ur och bussar är farliga saker. Alliansen kanske frontalkrockar med väljarna.

2006-08-14 @ 08:50:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback