Torgmöte

Valmanifestet kom igår. Nu är det riktig fart! Bland många bra saker är jag särskilt glad över satsningen på fritidshemmen. De har varit bortglömda så länge, och det är glasklart - om de ska kommas ihåg igen msåte vi vinna valet. Det är ingen annan som bryr sig! Jag, som har dirivit fritidshemsfrågorna länge i prtiet blev nästan gråtfärdig när jag lyssnade av telefonsvararen igår och Maryam nästan tjöt av glädje. Det betyder något att vara med i ett parti och att tala om vad man tycker! Nu gäller det bara att vinna valet.

Vilken glädje på torgmöte i Valsta idag. Moderaterna, alla farbröderna stöpta i samma form, försökte trängas med oss. Vart tog satsningen på individen vägen?

Vi hade argumenten, kandidaterna och vattenmelonen. Moderaterna hade... en otrevlig attityd. Iqbal och Nurhayat, skärpta unga kandidater till kommunfullmäktige och riksdag, blev båda ifrågasatta. Moderaternas kommunalrådskandidat ifrågasatte om de visste något om politik och om de förstod vad socialdemokraterna stod för. Tur att de kan svara för sig! Men, det är fräckt att utgå ifrån att kandidater som inte är blonda, blåögda och heter Svensson inte förstår vad de gör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback