Kampanj

Igår var det full rulle. Här en bild på när vi sätter fast budskap på 250 rosor.31925-8 Rosutdelning på Rosersbergskalaset och sedan vidare till Midgårdsvallen för fotboll. Derby: Valsta Syrianska mötte Syrianska FC från Södertälje. Socialdemokraterna i Sigtuna kommun var matchvärdar och vi hade besök av både skolminister Ibrahim Baylan och Södertäljes kommunalråd Anders Lago. Efter en ganska trist första halvlek, där i och för sig Valsta var det bättre laget, blev det mer tempo i andra halvlek och också jämnare spel. Men inga mål. Närmare 1000 åskådare. Gissa om rosorna gick åt!

 

Vaknade imorse och konstaterade att regnet öser ner. Har nu en paus efter att ha varit i Rävsta naturreservat och högtidligt lämnat över nyckeln till vandrartorpet Stora Embarsboda till Friluftsfrämjandet. Torpet Björnkälla brann ner till grunden förra året och vi har sökt en bra ersättning. Nu finns det!

 

Om en stund ska jag åka till Märsta och inviga Märsta vattenpark – en fantastisk entré till Märsta från Arlanda. Vattenparken är en del i det sammanhängande stråk av dammar och vattenspeglar som sträcker sig från Broby ända ut i Steningeviken. Längs med finns gångvägar som bjuder in till att promenera. Men dammarna är inte bara trevliga att se på. De renar dagvatten och är viktiga för småkryp, fåglar och växter.

 

I kväll kl 18 är det konsert i Odensala kyrka. Det brukar bli fullsatt i kyrkan och mer än fullt på parkeringen – det gäller att vara ute i tid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback