Jordsmak

Idag har jag skolat om balsaminer och basilika. Tänk vad jord luktar gott. Har börjat gräva ut för min nya rosenrabatt, men tog en paus för att gå in och påbörja nästa års schemaläggning. Att hämta hem schemaprogrammet är ingen höjdare när man är uppkopplad med ett gammalt 56k-modem?

 

Just nu är trädgården så full av möjligheter. Rosenrabatten är fantastisk i mitt huvud, men kommer förstås att vara något mindre storslagen i verkligheten. Alla fröer som står och gror på olika håll, fulla av sommardrömmar. Sparrisen som ser så mumsig ut. Nästa år blir det sparrismiddag i Rosersberg ? med hemodlad sparris. I år får man nog nöja sig med köpesparris.

 

Varje år går jag och hoppas på att rabarbern ska vara stor nog för att bli rabarberpaj till Valborgsmäss. I år är den det. Det blir rabarberpaj till efterrätt i kväll. Och imorgon ses vi i leden.


Kommentarer
Postat av: Osman

Det ?socialdemokratiska? turkiska partiet Cumhuriyet Halk Partisi uppmanar den turkiska militären att genomföra en statskupp mot den demokratiskt valda AKP regeringen i Turkiet.
Jag uppmanar den svenska socialdemokratin att bestämt fördöma den turkiska militärens hot om en statskupp, samt arbetar aktivt för att utesluta Cumhuriyet Halk Partisi ur socialistinternationalen.
Osman

2007-05-01 @ 15:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback