Packbestyr

Just nu far familjens ungdomar omkring i huset och packar för fullt. Deras läger med Kulturskolan började idag på hemmaplan. Imorgon åker åt varsitt håll för att spela och stoja ända fram till söndag. I år har vi ett litet problem.

Sonen åker på blåsarläger i Norrtälje och dottern på stråkläger på Sjöviks folkhögskola. Det är i sig inget stort problem, men lägren avslutas som traditionen bjuder med konsert. Föräldrar,släktingar och vänner (åtminstone Kanins släktingar och vänner) och andra förbipasserande får en chans att njuta av resultatet av veckans idoga spelande.

Det är fysiskt omöjligt att vara på stråkkonsert kl 13.00 på Sjöviks folkhögskola och sedan hinna till Campus Roslagen till blåskonsert kl 16.00. Alltså har vi tiggt skjuts hem med goda vänner för dotterns och cellons räkning.

Stråkeleverna kommer att upprepa sin konsert i Odensala kyrka den 7/9 kl 18.00. Det gäller att komma i tid, det är öppet för allmänheten och kyrkan brukar bli knökfull. Många kommer för att njuta av musiken och de vackra 1400-talsmålningarna som troligen är gjorda av Albertus Pictor.

Men i morgon lägger sig friden. Modemet till bredbandet blir ledigt. Telefonen tyst och stilla och inga serietidningar lägger sig på badrumsgolvet. Och på torsdag kan man njuta av Arlanda Big Band på After Golf i Sigtuna. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback