Framåtskridande i gropen



Igår när jag kom hem från jobbet hade gropen blivit så här stor. Det går framåt!

Kommentarer
Postat av: Enn Kokk

Svenskt ordspråk: Den som gräver en grop åt Anna-Karin...

Postat av: Mammamumrik

Frågan är om man vågar komma till er på söndag. Ni kanske vill prova om man kan fånga folk, som Enn antydde på sitt vanligt subtila vis - särskilt nu då ni kan ta Guitar Hero som gisslan.



För det verkar ju liiiite skumt. Skiffer är väl ganska tunt o platt. Vad ska man med grop till??? Hm...



Eller upprätthåller ni en ev god men ffa gammal socialdemokratisk kommunalpolitisk tradition och gör en riksgrop!?11

2008-07-04 @ 00:23:38
URL: http://mammamumrik.wordpress.com
Postat av: Anna-Karin

Hmmm, jag trodde faktiskt att ni var bevandrade i Nalle Puh. En grop har man inte för att fånga folk, i en grop fångar man heffaklumpar! Och, kära mammamumrik, om du inte känner dig speciellt heffaklumpslik är det helt ofarligt att komma över på söndat. Det finns massor av mat att laga :-).



Enn, du brukar ha minne för det skrivna. Mina associationsbanor kring "den som gräver en grop..." går till StockholmsTidningen. Då den var morgontidning på det tidiga 80-talet prenumererade jag på den, också när jag bodde i Nässjö. Högst uppe i högra hörnet fanns en liten ruta med lustigheter, aforismer och senare också citat ut ledaren. I samband med en avtalsrörelse innehöll rutan. "den som gräver en grop åt andra ska ha 40 kr i timmen". Det var då det.

2008-07-04 @ 11:27:40
Postat av: Anna-Karin

Maken påminner sig en film med Bette Midler och Danny DeVito. Bette Midler blir kidnappad och när det gått några dagar ändrar kidnapparna strategi - de är beredda att BETALA för att bli av med henne...

2008-07-04 @ 18:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback