Pusslets tid

Äntligen. Efter att ha kärrat 5 ton stenmjöl har vi nu börjat ägga skifferpusslet. Pilligt är det och man blir hiskeligt trött i ryggen, men oj vad fint det kommer att bli!
Såg fram emot att efter en god middag få sjunka ner i sköna lammskinnsfåtöljen och se på när ännu en invånare (eller två) i Midsomer fick sätta livet till. Men, nej, ikväll är det makens tur. AIK spelar fotboll. Och han kan ju inte rå för att det visas deckare samtidigt. Fast det är lite förtretligt, igår kväll laddade jag för deckare vid 21-tiden (det har ju varit Foyle's war och Montalbani på måndagar). Men glöm det. Man slår på tv:n, intet ont anande, och möts av en massa schlagertrams. Snart nog förstår jag varför det inte är någon deckare. Kronprinsessan fyllde år och hon kunde inte få fira den ifred, det skulle bli "gala" och uppträdanden. OK, låt folk gå på kungligt födelsedagskalas på en idrottsplats på Öland, för all del. Blir de lyckligare så inte mig emot. MEN LÅT BLI MIN DECKARE. Då blir jag gramse när deckaren helt plötsligt får utgå. JAg tycker monarkin i största allmänhet är löjlig och inte blir jag vänligare inställd när någon tar min deckare. Grrr.

Kommentarer
Postat av: bjorn

Dator utvecklingen (mjukvara= lär mer empirism hela tiden, se gärna resonemang nedan och hårdvara= biokemi och fenotyp och genotyp)

och överlevnadsvärde (en dag kanske kvantdator och en dag nano-tids-kvant och materiedator som inte ser rum som problem)

Jag tror det borgerliga försäkringskassesystemet är bra.

Det är bra med lösningar för individen, företag, rehab och kompetens.

Som turism 100 mdr (Arlandsindexet) och tex RFID för info (tanka info som gör att man blir bättre, nätverk, supporterhjälp och en sorts livförsäkring).

Norge har ju infört på mat.

Sen psykiskt det är ju inte alla tex kvinnor som är trevliga och snälla (personlighetsdrag= och egenintresse= inget annat). tex tjatar och förtrycker som forna tiders arbetsgivare= "du är ingenting värd", "du duger inget till", "jag kan allt om detta" - som om det vore lag (och mentalitet däri).

Det blir ett imprints (omvandling av vår biokemi = är ju redan här) som kristna prästerna som av egenintresse pratar om tex apokalyps (imprints= indoktrinerade= och försöker få en självuppfyllande profetia= jfr informationsfrihet och alla mord häri= kanske psykiatrisk reform för samtlig från kk till öv = er sjukdom ska inte störa andra)

Hcc mekanismen (hjärndelar, hyponeseffekt) väljer nämligen den version som ger mest validens (både info, gener och trovärdighet).

Tex då självuppfyllande profetia som gör det sämre för oss alla.

Indianerna har nog rätt = dom snälla i syd och norr = när gud själv står utanför vatikaen och visar sitt riktiga jag.

Använda ev eu medlemskap och upphäva denna idiotorg mm.Och deras experiment då (indianerna)

Mayakulten

Ska vi ha samma?Eller ett bättre?http://www.physorg.com/news135253078.htmlPassive learning imprints on the brain just like active learningIn a study titled "Sensitivity of the Action Observation Network to Physical and Observational Learning" published in the journal Cerebral Cortex in May 2008, Dartmouth researchers determined that people can acquire motor skills through the "seeing" as well as the "doing" form of learning.utvecklingsmodell"detektera detta jävla idiot"Se igenom detta och fastna inte utan ta ett "kvant språng"Skämt, ironi, brott mot mänsklighetenSpökfenomen= samma däri (även en ond varelse, satan)Vetenskapen måste gå mot religionsförbudhttp://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/Precis som man förbjuder skadliga kemikalier, medicinsk och biologisk effekt och tex empiriska samband som a och bFör att kognitivt, utvecklingsmässigt (få upp många fler som studie visar= science kunskap) ta ett skutt som för alltid avgör och gör att vi blir vad vi är menade till (gudar som det tex står i bibeln= de vet inte mer än oss= självavslöjande likaså)

och rymdresenärer (babylon 5 tror jag vinner med då en del tekniska och vetenskapliga innovationer)

Kraften av vetenskaplig empirisk klarhet är alltSkulle ju kunna kontrollera vädret med tex aerosolerna och styra paramterarna där.

Jfr också tex olika tillstånd (nu utforskning av mott tillståndet, intressant studie).

Teknik som utforskas (vetenskapens tjänst= frukten av det sas , resultatbaserad lön, även så genetiskt sätt).

En dag kanske mit medialab = gå in o ta en balong och släppa ut kemi som omvandlar nanodiskarna där och omvandlar ett gentiskt-virtuellt rum (tex en folkstam som växer i ett experiment = det vi kanske är inne i i materietillstånd/aggregationstillstånd). En dag vi kan använda vår intelligens (g-intelligensen har ju empiriskt bäring) till evolutionär materia och energi (nästa flashback av kunskap= urskilja info och mönster och separera och vara konsekvnet= detta materiatillstånd har ju mkt som gör oss sårbara = jfr psykologi därefter som påverkas (mind technology)Demokrati = 1 röst (och prognos däri= vem vill inte införa detta, jfr premie= försäkring och inte införa utveckling som ju enligt många samhällsvetenskaper är vår mening och mål - och även neurofysiologiskt som "hjärnan vill ha roligt" men också tänka rätt och då friareSkulle ju kunna kontrollera vädret med tex aerosolerna och styra paramterarna där.

Jfr också tex olika tillstånd (nu utforskning av mott tillståndet, intressant studie).

Teknik som utforskas (vetenskapens tjänst= frukten av det sas , resultatbaserad lön, även så genetiskt sätt).

En dag kanske mit medialab = gå in o ta en balong och släppa ut kemi som omvandlar nanodiskarna där och omvandlar ett gentiskt-virtuellt rum (tex en folkstam som växer i ett experiment = det vi kanske är inne i i materietillstånd/aggregationstillstånd). En dag vi kan använda vår intelligens (g-intelligensen har ju empiriskt bäring) till evolutionär materia och energi (nästa flashback av kunskap= urskilja info och mönster och separera och vara konsekvnet= detta materiatillstånd har ju mkt som gör oss sårbara = jfr psykologi därefter som påverkas (mind technology)Demokrati = 1 röst (och prognos däri= vem vill inte införa detta, jfr premie= försäkring och inte införa utveckling som ju enligt många samhällsvetenskaper är vår mening och mål - och även neurofysiologiskt som "hjärnan vill ha roligt" men också tänka rätt och då friarePlaton såg ju inte detta enkla= att empirism (utforskning), logik och fenotyp-genotyp ändrar vår världFler som involveras desto bättre (högre överlevnadsrisk)

Kognitiv spets men också lösningar (biokemi, genotyp, experiment, fenotyp) som behövsPlaton såg ju inte detta enkla= att empirism (utforskning), logik och fenotyp-genotyp ändrar vår världFler som involveras desto bättre (högre överlevnadsrisk)

Kognitiv spets men också lösningar (biokemi, genotyp, experiment, fenotyp) som behövs

Sen samhällsvetenskapligt hur detta sas ska lösas (organiseras är ju en annan sak). Men tex idiotlösningar som Kommunist Kinas "folk empirism" (bra förslag rent kollektivt å samla info, men demokratiskt å rösta för tex en smartare lösning om andra lägger fram den) och Swifts sväva bland molnen (strikt-rationell logisk utan beröring av problement fulla dimension, egentligen g-intelligens).

2008-07-16 @ 15:50:44
URL: http://www.nordiskasverige.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback