Jag finns

Om någon till äventyrs saknat bloggandet, så är jag ledsen. Det har inte precis varit brist på ämnen att blogga om, bara brist på tid och ork. Idag har vi presenterat att senaredelen på den ena skolan i vår skolenhet ska läggas ner och att F-9-skolan blir en F-5-skola. Läs mer här

Det är nödvändigt att göra något radikalt, med det elevunderlag som finns räcker inte tonåringarna till både en privat och två kommunala 6-9-skolor i Väsbys centrala delar. Det blir ett utmärkt tillfälle att bygga de nya skolorna, vässa kvaliteten och stärka våra starka sidor. Men det är många som berörs. ca 80 anställda, 750 elever och alla deras föräldrar som ju är direkt berörda. De andra skolorna i kommunen. Politiken. Samarbetspartners av olika slag. Och så gäller det att tänka sig för hur man informerar så att alla berörda verkligen får veta allt. 

Dagens informationstillfällen till personal och föräldrar och morgondagens information till de mest berörda eleverna har föregåtts av veckor av minutiöst planerade och grubblande. Mycket på kvällar och helger - den vanliga verksamheten ska ju rulla precis som alltid. Så det har inte blivit så mycket kraft över till att blogga. Men, man vet inte - påsken närmar sig, det blir ljusare ute och förändringsarbetet är igång. Kanske kommer kraften tillbaka. Smygande. 


Kommentarer
Postat av: Annika

Det hoppas jag verkligen!
Ungarna i Väsby och deras föräldrar är turisar som har en så besjälad och engagerad ledare för sin verksamhet som du.

Håller tummarna för att det landar bra!

Glad Påsk!

Annika

Postat av: Enn Kokk

Vad bra att du finns!

Glad påsk till dig och de dina.

2008-03-24 @ 15:08:16
URL: http://enn.kokk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback