4 Juli

Ur dagboken

Klockan är 21.15 och åtminstone jag är helt utmattad. Kan i och för sig bero på tidsskillnaden. Dottern steg upp före 5 imorse i tron att klockan snart var 7...

Idag har vi tillbringat nästan hela dagen i vattnet. Det är verkligen häftigt att bada i en alldeles äkta varm källa! Salt och turkosfärgat var vattnet. Och vi fältrade oss länge, länge. Efter en drickapaus vältrade vi oss ett bra tag till innan vi slutligen tog bussen tillbaka. Och visst, vi smorde in oss med lerinpackningar - snyggt värre! Sonen tycker vi kunde åka dit imorgon igen.


Väl tillbaka i Reykjavik lämnade vi grejer på rummet (och hängde upp våra badkläder) innan vi gav oss ut på stan. Först en mycket sen lunch (fish 'n chips för tre av oss och kebab för sonen) och sedan en tur längs shipppingatan. Barnen köpte skivor, men Per och jag nöjde oss med fönstershopping.

Innan middagsvilan gick Per och jag in på Turistbyrån i grannhuset för att underslöka möjligheterna att hyra bil och kom därifrån med en bokning till måndagen. Så imorgon blir vi nog djurinriktade: lunnefåglar och hästar.

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Nice sida! Hur länge har du haft din sida?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback